Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Stap-voor-stap keuzehulp voor Connetix

Connetix heeft veel verschillende sets. Om je te helpen hierbij een handige keuzehulp met de meest populaire sets. Zijn er nog meer Connetix-packs? Ja hoor, maar in deze keuzehulp hebben we de meest populaire sets voor je op een rijtje gezet.

Stap 1

Kies je favoriete kleurtoon. Ga jij voor Rainbow of Pastel?

Alle sets zijn verkrijgbaar in een regenboog- en een pastelvariant. De rainbow en pastel sets verschillen wel in aantal kleuren, aantal tegels en prijs Zo heeft de creative set in de rainbow variant 102 tegels en in de pastel set zitten 120 tegels. De pastel set is dan ook iets duurder.

Stap 2

Heb jij nog geen magnetische tegels? Kies dan voor een starters- of een creative pack.

Een starterspack is prima om te testen of deze tegels wel echt zo leuk zijn als iedereen zegt. Je kan er een leuk kasteel mee bouwen, zeker voor 1 kindje. Met 2 of meer kinderen kan je wellicht beter kiezen voor een creative pack. Meer tegels en meer mogelijkheden.

Stap 3

En dan zijn je kindjes en jij verslaafd aan het bouwen met connetix. Dus uitbreiden maar!

Een ballrun of knikkerbaan is een fijne uitbreiding. In de ballrun sets zitten baandelen voor de knikkerbaan en de tegels hebben een gat in het midden. Er zijn ook uitbreidingsset voor de ballrun, voor nog langere knikkerbanen.

Stap 4

Meer fan van auto's kies dan een uitbreiding uit de transport-range van connetix.

In de cars set zitten twee onderstellen van autootjes. De transportpack heeft drie onderstellen met tegels en in een roadpack zitten zwarte tegels waarmee je een weg kan maken, maar ook andere toffe bouwwerken.

Stap 5

Toe aan moeilijke bouwwerken? Ga voor aparte vormen.

Rectangle tegels geven meer stabiliteit aan hoge bouwwerken. Ook makkelijk bouwen voor kleine kids. Baseplates zijn handig om je bouwwerk op te beginnen, of om grote vlakken meer stabiliteit te geven. Bouwen met aparte vormen? Ga voor een shape expansion pack.

Stap 6

Wil je echt los gaan? Kies dan een megaset.

In een megaset zitten ruim 200 tegels in verschillende soorten en maten. Geen keuzestress, gewoon in één keer klaar.

Uiteindelijk maakt het niet uit met welke set je wilt beginnen, zolang je kindjes en jij maar plezier hebben bij het spelen. Have fun!