Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

21 juni 2024

Creatief Bouwen met Magnetische Blokjes van Pixio

Wat is Pixio?

Pixio is een innovatief bouwsysteem dat creativiteit en verbeelding naar een hoger niveau tilt. Het bestaat uit kleine, kleurrijke magnetische blokjes waarmee je allerlei driedimensionale creaties kunt bouwen. Deze blokjes zijn niet alleen leuk en leerzaam voor kinderen, maar ook een fascinerend speelgoed voor volwassenen die houden van puzzelen en ontwerpen.

Hoe werkt Pixio?

Pixio-blokjes zijn kubusvormig en hebben ingebouwde magneten die het eenvoudig maken om ze aan elkaar te bevestigen. Dankzij deze magnetische werking blijven je creaties stabiel en kunnen ze gemakkelijk worden aangepast. De blokjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je vrijwel alles kunt bouwen wat je maar kunt bedenken, van eenvoudige vormen tot complexe structuren. Kies je voor een thema set, een starterset of juist een bepaalde kleur magnetische blokjes?

Voordelen van Pixio

  1. Creatieve ontwikkeling: Pixio stimuleert de creativiteit door onbeperkte mogelijkheden te bieden voor het bouwen van unieke ontwerpen.
  2. Fijne motoriek: Het werken met kleine blokjes verbetert de fijne motorische vaardigheden, vooral bij jongere kinderen.
  3. Probleemoplossend denken: Door te experimenteren met verschillende bouwtechnieken, ontwikkelen gebruikers hun probleemoplossend vermogen.
  4. Educatief: Pixio kan gebruikt worden om basisprincipes van wiskunde en natuurkunde te illustreren, zoals geometrie en magnetisme.

Voor wie is Pixio?

Pixio is ontworpen voor iedereen vanaf zes jaar en ouder. Het is ideaal voor kinderen die houden van bouwen en creatief spel, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een ontspannende en inspirerende hobby. Het biedt een mooie balans tussen plezier en educatie, waardoor het een uitstekend hulpmiddel is voor gezinnen, scholen en zelfs op kantoor als een stressverlichtende activiteit.

Tips voor het bouwen met Pixio

  1. Begin met simpele ontwerpen: Als je nieuw bent met Pixio, start dan met eenvoudige vormen zoals een kubus of een piramide. Dit helpt je vertrouwd te raken met hoe de blokjes aan elkaar hechten.
  2. Gebruik kleuren slim: Experimenteer met verschillende kleuren om je creaties tot leven te brengen. Kleuren kunnen helpen om details en patronen te accentueren.
  3. Maak een plan: Voor complexere ontwerpen kan het handig zijn om een schets of een plan te maken voordat je begint met bouwen.
  4. Deel en leer: Deel je creaties online met de Pixio-community en leer van anderen. Dit kan je inspireren om nieuwe technieken en ideeën te ontdekken.

Waar kan ik Pixio magnetische blokjes kopen?

Lazy Lama heeft het gehele assortiment van Pixio in huis. Je bestel gemakkelijk via de website of neem ga naar de Lazy Lama Kids Conceptstore op winkelcentrum Koningsoord in Berkel-Enschot.

Conclusie

Pixio is super leuk speelgoed! Of je nu een kind bent dat zijn eerste stappen zet in de wereld van constructiespeelgoed, of een volwassene die op zoek is naar een nieuwe creatieve uitlaatklep, Pixio biedt eindeloze mogelijkheden. Dus pak die magnetische blokjes en begin met bouwen, je zult versteld staan van wat je kunt creëren!